Gratis vareprøver
Artikkel
Konkurranser
Fotballtipping.no
Fotball Tipping
Fotball på tv i dag
Kontakt oss
Nyheter og artikler
© 2020 - 2022, FotballTipping.no, Alle rettigheter forbeholdt FotballTipping.no. - Kontakt oss - Sidekart
Vinn 10 000 kr i reisegavekort!
Vinn hotellferie
Gratis fotballpakke med dørposter av Erling Braut Haaland
Motta en startpakke og betal kun kr 39,- inkl. frakt.
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn en Fujitsu Comfort 4.0 Varmepumpe
Vinn ett gavekort på 10.000 kroner på matbutikk!
Nå får du Premier League på Viaplay med Strim!
Refinansiere kredittkort
Sliter du med mye gjeld, og sitter med renter og gebyrer helt opp til nakken? Det finnes neppe noen enkel utvei av slike gjeldsproblemer, men ved å refinansiere kredittkortgjeld kan veien ut av knipa bli både kortere og mindre smertefull.

Refinansiering gjør deg altså ikke gjeldsfri - eller fjerner noe av gjelden din - men ved at du betaler mindre i renter og gebyrer, og større avdrag, vil det ta mye kortere tid for deg å bli kvitt gammel gjeld.

For deg som har havnet i en kjip, økonomisk situasjon, kan det å refinansiere være første steg på veien mot en trygg og sikker, økonomisk hverdag igjen.

Slik fungerer det
Hvis du har flere smålån og gammel kredittkortgjeld, må du betale renter og gebyrer til hver enkelt instans. Dette blir gjerne veldig kostbart, så ved å refinansier lån kan du spare mye penger.

Det man gjør da er å ta opp et nytt lån for å betale ned all gammel gjeld. Da betaler man kun rente av refinansieringslånet (denne er langt gunstigere også), samtidig som man får bedre oversikt med kun en kreditor å betale ned til.

Den gjelden mange sliter med å betale ned er gammel kredittkortgjeld. Renten på kredittkort fra DNB bank er ofte svært høy, over 30 prosent, slik at hvis man kan refinansiere med et gunstig forbrukslån der renten er nærmere halvparten så høy, så sier det seg selv at man kan spare mye penger som man heller kan bruke på å bli kvitt gjelden


Refinansiere kredittkort