Gratis vareprøver
Artikkel
Konkurranser
Fotballtipping.no
Fotball Tipping
Fotball på tv i dag
Kontakt oss
Nyheter og artikler
© 2020 - 2022, FotballTipping.no, Alle rettigheter forbeholdt FotballTipping.no. - Kontakt oss - Sidekart
Vinn 10 000 kr i reisegavekort!
Vinn hotellferie
Gratis fotballpakke med dørposter av Erling Braut Haaland
Motta en startpakke og betal kun kr 39,- inkl. frakt.
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn en Fujitsu Comfort 4.0 Varmepumpe
Vinn ett gavekort på 10.000 kroner på matbutikk!
Nå får du Premier League på Viaplay med Strim!
Kredittkort med fotballmotiver
Elsker du fotball, og har du kanskje et favorittlag som du elsker noe mer enn de andre lagene på banen? Da finnes det ingen bedre måte å vise dette på enn å eie et kredittkort med logoen til laget ditt prydene over forsiden.

Fordeler og bonuser
Den største fordelen med å ha et Kredittkort på dagen med motiv fra fotballaget ditt, er naturligvis at alle kan se hvor du har tilhørigheten din.

Dessuten kan du nyte klubblogoen hver eneste gang du handler i butikken, noe som kanskje gjør bruken av et kredittkort noe mer hyggelig.

Du kan også regne med å få noen bonuser som matcher ditt forhold til laget ditt. Det er langt fra alle fotballklubber som har egne kredittkort, men de to største engelske lagene (sett fra norsk målestokk) i Manchester United og Liverpool har begge det.

Førstnevnte gir deg blant annet rabatter på opphold og kampbilletter på Old Trafford, samt avslag på medlemskap og effekter for supportere.

Ditt lag?
Heier du på et middelmådig lag fra Norge, så er det langt fra sikkert at de har et eget kredittkort som DNB sitt Mastercard. Kanskje kan det være et forslag for å starte kronerulling, der klubben får penger hver gang noen handler med kortet deres?

Uansett så finnes det en del tilbydere som lar deg velge et valgfritt motiv på kortet ditt, og da står du naturligvis fritt til å klistre på både logo og andre motiver.


Kredittkort med fotballmotiver