Mest populære tilbud
Artikkel
Konkurranser
Fotballtipping.no
© 2020 - 2022, FotballTipping.no, Alle rettigheter forbeholdt FotballTipping.no. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranse
Vinn en PlayStation 5
Nå får du Premier League på Viaplay med Strim!
Få leketøy og snacks til din hund med FlinkBisk!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Få gratis barberhøvel til herre levert helt hjem på døra!
Vinn en mobiltelefon og trådløs høyttaler!
Nå kan du vinne 10.000 kr til din favoritt matbutikk!
Kredittkort med fotballmotiver
Elsker du fotball, og har du kanskje et favorittlag som du elsker noe mer enn de andre lagene på banen? Da finnes det ingen bedre måte å vise dette på enn å eie et kredittkort med logoen til laget ditt prydene over forsiden.

Fordeler og bonuser
Den største fordelen med å ha et Kredittkort på dagen med motiv fra fotballaget ditt, er naturligvis at alle kan se hvor du har tilhørigheten din.

Dessuten kan du nyte klubblogoen hver eneste gang du handler i butikken, noe som kanskje gjør bruken av et kredittkort noe mer hyggelig.

Du kan også regne med å få noen bonuser som matcher ditt forhold til laget ditt. Det er langt fra alle fotballklubber som har egne kredittkort, men de to største engelske lagene (sett fra norsk målestokk) i Manchester United og Liverpool har begge det.

Førstnevnte gir deg blant annet rabatter på opphold og kampbilletter på Old Trafford, samt avslag på medlemskap og effekter for supportere.

Ditt lag?
Heier du på et middelmådig lag fra Norge, så er det langt fra sikkert at de har et eget kredittkort som DNB sitt Mastercard. Kanskje kan det være et forslag for å starte kronerulling, der klubben får penger hver gang noen handler med kortet deres?

Uansett så finnes det en del tilbydere som lar deg velge et valgfritt motiv på kortet ditt, og da står du naturligvis fritt til å klistre på både logo og andre motiver.


Kredittkort med fotballmotiver