Gratis vareprøver
Artikkel
Konkurranser
Fotballtipping.no
Fotball Tipping
Fotball på tv i dag
Kontakt oss
Nyheter og artikler
© 2020 - 2022, FotballTipping.no, Alle rettigheter forbeholdt FotballTipping.no. - Kontakt oss - Sidekart
Vinn 10 000 kr i reisegavekort!
Vinn hotellferie
Gratis fotballpakke med dørposter av Erling Braut Haaland
Motta en startpakke og betal kun kr 39,- inkl. frakt.
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Vinn en Fujitsu Comfort 4.0 Varmepumpe
Vinn ett gavekort på 10.000 kroner på matbutikk!
Nå får du Premier League på Viaplay med Strim!
Kjøp alltid billetter og tjenester med kredittkort
Hvilket kort drar du frem når du skal bestille reise, fotballbilletter og konsertbilletter eller andre varer og tjenester på internett fra Britiskfotball.com? Mange av oss er nok konsekvente og bruker et kredittkort her - som er den riktige måten å gjøre det på - men statistikker og undersøkelser viser også at svært mange tyr til det vanlige bankkortet med VISA for å utføre transaksjonen. Det kan vise seg å bli skjebnesvangert.

For når du handler billetter og lignende med et VISA-kort eller billigere forbrukslån, så har du i praksis ingen rettigheter dersom selskapet du handler fra går konkurs.

Det finnes utallige eksempler på nordmenn som ikke brukte et kredittkort og derfor ikke fikk refundert fotballbilletter eller konsertbilletter når utsalgsstedet gikk konkurs før reisen eller konserten hadde vært.

Hvis det er penger igjen i konkursboet, så får du tilbakebetalt summen. Men hvis det ikke er det, så er det bare å juble for at du bruke et kredittkort. Da blir du nemlig dekket av kredittkjøpsloven, der det står skrevet klart og tydelig at det er banken eller kredittbyrået som må dekke kostnadene du har hatt.

Med andre ord er du da garantert å få tilbakebetalt beløpet, noe som altså ikke er tilfellet om du betalte med et vanlig bankkort. Bruk alltid et kredittkort for netthandel og lignende!

Fotballbilletter