Mest populære tilbud
Artikkel
Konkurranser
Fotballtipping.no
© 2020 - 2022, FotballTipping.no, Alle rettigheter forbeholdt FotballTipping.no. - Kontakt oss - Sidekart
Konkurranse
Vinn en PlayStation 5
Nå får du Premier League på Viaplay med Strim!
Få leketøy og snacks til din hund med FlinkBisk!
Nå kan du få betalt for å si hva du mener.
Få gratis barberhøvel til herre levert helt hjem på døra!
Vinn en mobiltelefon og trådløs høyttaler!
Nå kan du vinne 10.000 kr til din favoritt matbutikk!
Kjøp alltid billetter og tjenester med kredittkort
Hvilket kort drar du frem når du skal bestille reise, fotballbilletter og konsertbilletter eller andre varer og tjenester på internett fra Britiskfotball.com? Mange av oss er nok konsekvente og bruker et kredittkort her - som er den riktige måten å gjøre det på - men statistikker og undersøkelser viser også at svært mange tyr til det vanlige bankkortet med VISA for å utføre transaksjonen. Det kan vise seg å bli skjebnesvangert.

For når du handler billetter og lignende med et VISA-kort eller billigere forbrukslån, så har du i praksis ingen rettigheter dersom selskapet du handler fra går konkurs.

Det finnes utallige eksempler på nordmenn som ikke brukte et kredittkort og derfor ikke fikk refundert fotballbilletter eller konsertbilletter når utsalgsstedet gikk konkurs før reisen eller konserten hadde vært.

Hvis det er penger igjen i konkursboet, så får du tilbakebetalt summen. Men hvis det ikke er det, så er det bare å juble for at du bruke et kredittkort. Da blir du nemlig dekket av kredittkjøpsloven, der det står skrevet klart og tydelig at det er banken eller kredittbyrået som må dekke kostnadene du har hatt.

Med andre ord er du da garantert å få tilbakebetalt beløpet, noe som altså ikke er tilfellet om du betalte med et vanlig bankkort. Bruk alltid et kredittkort for netthandel og lignende!

Fotballbilletter